ویزا :: چین

اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار دارای حداقل 3 صفحه خالی. (برای تمام انواع ویزا 7 ماه اعتبار کافی است و تنها برای ویزای یکساله پاسپورت بیش از یکسال باید اعتبار داشته باشد.)

ارائه تمکن مالی به انگلیسی حداقل 8000 دلاری (معادل 34میلیون تومان) از حساب بانکی که مربوط به 6 ماه اخیر باشد با مهر برجسته و اصل امضای متصدی بانک.

2 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد

*تمکن مالی مورد نیاز برای ویزای یکساله حداقل 70میلیون تومان



حضور مسافر در ایران الزامی است
# عنوان مدت اقامت مدت اعتبار مدت اخذ بهاء رزرو
1 ویزای انفرادی توریستی عادی 30 روز 90 روز 6روز کاری 110 دلار
2 ویزای انفرادی توریستی فوری 30 روز 90 روز 3روزکاری تماس با کانتر
3 ویزای توریستی گروهی عادی 30 روز 45 روز 10روزکاری 95 دلار
4 ویزای توریستی گروهی فوری 30 روز 45 روز 10روز کاری 125 دلار
5 3ماهه دبل(2بارورود) 30 روز 90 روز 10روزکاری 420 دلار
6 ویزای یکساله مولتی (نامحدود ورود) 30 روز 365 روز 10روز 720 دلار

ورود به سایت

در حال ورود به صفحه رزرو ..
در حال ورود به صفحه رزرو ..
کاربر جدید هستید ؟

ورود به سایت

در حال ورود به صفحه رزرو ..
در حال ورود به صفحه رزرو ..
کاربر جدید هستید ؟